The Ultimate

In kasteel ‘Pendennis Castle’, ontvangt BTFL Living haar gasten in appartement ‘The Ultimate’, het mooiste appartement van deze unieke site in hartje Brasschaat. Het appartement is van alle mogelijke luxe voorzien en heeft een woonoppervlak van 200 m2 en terrassen rondom van 75 m2. Het appartement is te bereiken via een lift, beschikt over wifi en televisie met een internetaansluiting. Blijft u vanavond thuis om zelf te koken? Dat kan in onze volledig uitgeruste keuken die beschikt over alle apparatuur die u maar nodig kunt hebben. Want waarom zou u toegeven op luxe en wooncomfort wanneer u op vakantie of expatjaar bent? Juist wanneer u reist of tijdelijk ergens anders woont is het super belangrijk dat u kunt ontspannen. Dat u zich thuis voelt!

Brasschaat, een charmante mondaine gemeente in de luwte van Antwerpen. Het dorp in een oase van groen, heeft vele culinaire mogelijkheden en een divers winkelbestand.

Faciliteiten
Beddengoed & handdoeken, bestek & tafelgoed, douchegel & shampoo, föhn & kledinghangers, wifi & TV in de woonkamer en in de slaapkamer met internet zodat u Netflix etc. kunt kijken, volledig ingerichte keuken, apart toilet. 1 wasmachine en 1 droger in de ruime berging van het appartement. Er zijn 4 parkeerplaatsen in ondergrondse garage.

Specificaties

Type bedden