BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL

Zakelijk overnachten in Antwerpen

BEAUTIFUL LIVING CONNECTS BTFL BUSINESS PEOPLE

In het historische hart van Antwerpen biedt 'De Gulden Haze' een exclusieve verblijfservaring voor zakelijke reizigers en expats. Dit zorgvuldig gerestaureerde monument, gebouwd in 1550 door een vooraanstaande wijnhandelaar, is nu omgetoverd door BTFL Living in 9 elegante suites, elk vernoemd naar een Italiaanse wijn, die een vleugje van 'La Dolce Vita' toevoegen aan uw verblijf.

'De Gulden Haze' combineert de allure van een historisch pand met moderne voorzieningen die perfect aansluiten bij de behoeften van de moderne professional. De intieme binnentuin en diverse combinatiemogelijkheden van de suites maken het een ideale keuze voor zakelijke meetings en uitgebreide verblijven.

De strategische locatie zorgt voor een probleemloze bereikbaarheid, met nabije parkeergelegenheden en uitstekende verbindingen naar diverse zakendistricten. De Beautiful Suites bieden een serene basis, midden in de dynamische omgeving van Antwerpen, ideaal voor zowel korte als langere verblijven.

Chianti Classico Suite BTFL Living

Overnachten in Antwerpen

De suites van BTFL Living zijn speciaal ontworpen om aan de eisen van zakelijke reizigers en expats te voldoen. Elke ruime en luxueuze suite biedt de perfecte combinatie van comfort en functionaliteit voor zowel korte als langere verblijven. Met faciliteiten zoals gratis WiFi, een volledig uitgeruste kitchenette, een elegante badkamer met apart toilet, een televisie en bedden van topkwaliteit, garanderen we een rustgevend verblijf.

Of u nu voor één nacht blijft of voor een langere periode, onze suites bieden alles wat u nodig heeft om zich thuis te voelen en effectief te kunnen werken. De moderne inrichting en doordachte voorzieningen zorgen ervoor dat elke suite een uitstekende keuze is voor professionals die op zoek zijn naar een naadloze ervaring in Antwerpen.

Bekijk alle suites

Ontdek de perfecte zakelijke harmonie in onze business suites

De business suites van BTFL Living zijn uitstekend uitgerust voor meetings, workshops en teambuilding activiteiten. Met grote tafels die comfortabele zitplaatsen bieden aan 6-12 personen, kunt u in een informele en intieme setting productief vergaderen. De suites zijn ontworpen om zowel functionaliteit als comfort te bieden, waardoor ze ideaal zijn voor professionele samenkomsten.

Op het gelijkvloers bevindt zich een charmante binnentuin, met daaraan grenzend twee business suites, perfect voor kleinschalige evenementen en bijeenkomsten. De eerste verdieping herbergt een prachtige suite met hoge plafonds en grote raampartijen, die uitlopen op een sfeervol balkonnetje, ideaal voor breaks of informele gesprekken tijdens uw evenement.

Door de combinatie van zakelijke offices en comfortabele suites is BTFL Living de ideale locatie voor uw zakelijke evenementen en biedt het de perfecte mix van professionaliteit en ontspanning.

Bekijk alle zakelijke offices
Amarone suite BTFL Living

Locatie: centrum Antwerpen

Voordelen van onze suites voor zakelijke reizigers en expats:

  • Strategische en Centrale Locatie: Werk ongestoord in onze goed gelegen suites, ideaal voor snelle toegang tot zakencentra en lokale voorzieningen, alle voorzien van vergadertafels en een functionele kitchenette.
  • Gemakkelijke Parkeeroplossingen: Profiteer van nabijgelegen parkeergelegenheid, op slechts een korte wandeling van minder dan 5 minuten.
  • Ruime en Veelzijdige Suites: Onze suites, variërend van 45 tot 70 m2, bieden een comfortabele en informele setting, ideaal voor zowel korte trips als langdurige verblijven.
  • Betrouwbare en Snelle WiFi: Geniet van een naadloze internetervaring, essentieel voor het voeren van zakelijke communicatie en online vergaderingen.
  • Overvloedig Natuurlijk Licht: Alle suites zijn ontworpen met grote ramen die zorgen voor een heldere en uitnodigende werkomgeving.
  • Flexibele Cateringopties: Maak gebruik van eventuele cateringdiensten, beschikbaar voor zakelijke lunches of diners, perfect voor het hosten van klanten of teambijeenkomsten.
Contact opnemen
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu