BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL
Over ons

BTFL Living

BTFL Living bouwt aan een collectie monumentale panden die ons hart hebben gestolen en graag delen we onze passie met onze gasten. We hebben een klein team en werken elke dag vol enthousiasme om onze gasten een onvergetelijke ervaring mee te geven.

BTFL Living team

Meet the team

Hans ter Laak
Founder
Hans heeft het geluk het team aan te sturen en  BTFL Living verder uit te bouwen.
Serena Nijs
Hospitality Manager
Verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten, het waarborgen van de tevredenheid van onze gasten en te zorgen dat onze suites & appartementen altijd in onberispelijke staat zijn.
Axelle Peeters
Happiness Manager
Verantwoordelijk voor het uitdragen van de ‘Beautiful Living Vibe’ op sociale media en het enthousiasmeren van onze gasten om deel te nemen aan onze community.
Heidi Meeuwissen
IT & Finance Manager
Verantwoordelijk voor de boekingsprocessen en de financiële afhandelingen.
Véronique (stagiaire)
Job Student & Weekend Manager
Met veel plezier begeleidt zij onze gasten in de weekenden en geeft ze input vanuit de jongste generatie voor de BTFL Living Lifestyle.

Duurzaamheid

Wij zetten als BTFL Living maximaal in op duurzaamheid, zowel in de dagelijkse activiteiten als in de bouw en renovaties van onze eigen panden. Groot is het besef dan ook dat we ‘de aarde slechts te leen hebben’ van onze toekomstige generaties.

Duurzaamheid in de dagelijkse activiteiten

BTFL Living heeft het label Green Key in 2022 behaald. Het is een eco-label voor toerisme en vrijetijdsbesteding. Het wordt toegekend aan ondernemingen die voldoen aan een lijst van milieuvriendelijke maatregelen. Het behalen van de Green Key getuigt dat BTFL Living zijn verantwoordelijkheid neemt voor zijn omgeving en de samenleving door op een duurzame manier te ondernemen.

green key logo btfl living

Duurzaamheid bouw

Voorafgaand aan de dagelijkse activiteiten vindt de selectie van nieuwe locaties plaats met in het achterhoofd hoe we kunnen bijdrage aan een betere, schonere en duurzame wereld tijdens de bouw of renovatie. In Antwerpen is gekozen om monumentaal vastgoed aan te kopen en om te vormen naar hedendaagse appartementen om zo dus geen nieuwbouw en extra stikstof te produceren. 

Gedurende het renovatietraject wordt een constante afweging gemaakt tussen de traditionele bouwmaterialen en de duurzame en vaak circulaire bouwmaterialen. Vraagstukken als het ontwerp, materiaal- en installatiekeuze worden altijd benaderd vanuit de ambitie om de meest duurzame oplossing tot stand te brengen.

BTFL Living logo icon

B

Lorem ipsum dolor sit amet

T

Lorem ipsum dolor sit amet

F

Lorem ipsum dolor sit amet

L

Lorem ipsum dolor sit amet

Onze partners:

airbnbairbnb superhostbooking.com
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu