BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL

Meetings & events

Zakelijke overnachtingen

BEAUTIFUL LIVING CONNECTS BTFL BUSINESS PEOPLE

‘De Gulden Haze’ is ons monument in de historische binnenstad van Antwerpen, gekenmerkt door een rijke geschiedenis, met de grootste zorg en liefdevol gerestaureerd. Het werd in 1550 gebouwd door een wijnhandelaar en in 2020 door BTFL Living omgetoverd tot 9 Beautiful Suites, allen vernoemd naar Italiaanse wijnen voor de ultieme ‘La dolce Vita’ experience in Antwerpen.

Het monumentale pand en de intieme binnentuin vormen samen een uitdagende eenheid. Door verschillende suites te combineren is het de ideale locatie voor meetings & events. Na afloop is er de mogelijkheid om te kunnen blijven slapen.

Door de gunstige ligging en nabijgelegen parkeergelegenheid, zijn de Beautiful Suites gemakkelijk te bereiken vanuit diverse invalswegen.

Meetings & Events

Voor meetings, workshops en teambuilding activiteiten zijn in de business suites grote tafels voorzien waar 6-12 personen comfortabel kunnen vergaderen in een informele en intieme sfeer.

Op het gelijkvloers is er de sympathieke binnentuin en aangrenzend twee business suites. Op de eerste verdieping bevindt zich nog een prachtige suite met hoge plafonds, mooie raampartijen en openslaande deuren naar een klein balkonnetje.

Door zakelijke offices en suites te combineren is het de ideale locatie voor meetings & events.

Bekijk alle zakelijke offices
Amarone suite BTFL Living
Chianti Classico Suite BTFL Living

Zakelijke Overnachtingen

De suites van BTFL Living zijn uiterst geschikt voor zakelijke reizigers of expats. Dankzij de ruime en luxueuse suites, is het geen probleem om hier één nacht of langer te verblijven. Allen zijn uitgerust met gratis Wifi, een kitchenette, een badkamer en een aparte wc, televisie en high comfort bedden zodat u in alle rust kunt verblijven.

Bekijk alle suites

Zakelijke Samenwerking

Heeft u meerdere malen per week zakelijke klanten over de vloer of wenst u uw personeel te huisvesten? Het is mogelijk om een zakelijke samenwerking aan te gaan met BTFL Living waarbij u een aantal dagen per week beschikt over één of meerdere suites voor een zakelijke overnachting voor uw klant of personeel.

Voordelen zakelijke suites BTFL Living:

  • Centraal gelegen suites waar u uw werk in alle rust kunt uitoefenen, allen zijn ingericht met een tafel voor een vergadering en een kitchenette;
  • Parkeergelegenheid op minder dan 5 minuten lopen;
  • Suites variërend van 45 tot 70 m2 in een informele setting rond een unieke binnentuin;
  • Uitstekende wifi verbinding;
  • Veel natuurlijk daglicht inval in de suites;
  • Mogelijkheid tot catering of een zakelijke lunch of diner.
Zakelijk overnachten Antwerpen BTFL Living

Contact opnemen zakelijke samenwerking

Interesse in een zakelijke samenwerking en benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vul onderstaand contactformulier in of mail naar contact@btflliving.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Contactpersoon:
Antwerpen
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu