BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL

Kerstmarkt Antwerpen 2024

Kerst in Antwerpen vieren?

Antwerpen, een bruisende stad voor velen maar zeker voor wie van kerst houdt. In Antwerpen zit u tijdens kerst goed! Tijdens deze kerstperiode, van 6 december 2024 tot en met 5 januari 2025, wordt Antwerpen weer omgetoverd tot een winterparadijs met op de Grote Markt de bekende kerstmarkt. Tijdens de kerstmarkt treft u talloze marktkraampjes met kerstartikelen en diverse eet- en drinkgelegenheden, een ijsbaan waar u kunt schaatsen én een grote vuurkorf waar u uzelf op kunt warmen met een kop chocolademelk of een glaasje Glühwein. Blijven slapen? BTFL Living heeft op loopafstand van het centrum ruime, luxe suites en appartementen gerealiseerd voor een overnachting in Antwerpen.

Boek een suite of appartement in antwerpen

Wat is de locatie van Kerstmarkt in Antwerpen?

De Kerstmarkt in Antwerpen wordt voornamelijk gehouden in en rondom de Grote Markt van Antwerpen. De suites en appartementen van BTFL Living zijn dus dé uitstekende uitvalsbasis voor wanneer u de kerstmarkt in Antwerpen wilt bezoeken. Op nog geen 300 meter van de kerstmarkt kunt u, in het centrum van Antwerpen, verblijven in één van de luxe suites of appartementen. Benieuwd welke Suite of Appartamento BTFL Living voor u beschikbaar heeft tijdens de kerstperiode?

Boek nu uw verblijf
BTFL Living appartement in kerstferen tijdens de kerstmarkt antwerpen 2023

2e kerstdag in Antwerpen

Antwerpen op 2e kerstdag bruist! Waar veel winkels gesloten zijn, is Antwerpen op 2e kerstdag dé plek om kerst te vieren. De winkels in het centrum van Antwerpen zijn geopend op 2e kerstdag net als de kerstmarkt op en rondom de Grote Markt. Nog geen plannen tijdens kerst? Vier 2e kerstdag in Antwerpen met het hele gezin en sluit uw dag of weekend af met een overnachting in één van de luxe suites of appartementen van BTFL Living.

Boek nu uw verblijf

Kerstwinkel Antwerpen

Kunt u niet genoeg krijgen van kerst en wilt u een bezoek brengen aan de kerstwinkel in Antwerpen? In het centrum, op de Meir van Antwerpen, is er tijdens de kerstperiode een heuse kerstwinkel opgetuigd. Het is zelfs de grootste pop-up kerstwinkel ter wereld! Met 1.500 vierkante meter kerstplezier treft u er alles voor een sfeervolle kerst. Van kerstverlichting tot aan de mooiste kerstversiering, levensgrote ijsberen en kerststallen: Alles voor een magische kerst treft u in deze winkel!

Boek nu uw verblijf

Overnachting Kerstmarkt Antwerpen 2024

Wilt u tijdens de kerstmarkt in Antwerpen optimaal genieten met uw partner, vrienden en/of familie? Boek dan een luxe suite of appartement bij BTFL Living. Deze ruime, luxe suites en appartementen zijn op loopafstand van de kerstmarkt Antwerpen gevestigd. De kerstmarkt is geopend van 6 december 2024 tot en met 5 januari 2025. Ook 1e en 2e kerstdag is de kerstmarkt in Antwerpen geopend. Benieuwd geworden naar de suites en heeft u zin om kerst in Antwerpen te vieren? Bekijk hieronder ons aanbod of boek direct online.

Bekijk alle suites en appartementen
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu