Overnachten Antwerpen

Een nachtje weg in Antwerpen centrum?

Antwerpen, een bruisende stad met een prachtig historisch centrum, is dé ideale stad voor een nachtje Antwerpen. Het is een stad met voor ieder wat wils! Mooie winkelstraten met een groot aanbod voor de shop-a-holic, diverse eetgelegenheden voor de foodies en talloze bezienswaardigheden voor de cultuurliefhebbers. BTFL Living heeft in het centrum van Antwerpen prachtige, luxe suites en appartementen gerealiseerd voor een overnachting in Antwerpen.

Boek een suite of appartement in antwerpen

Nachtje Antwerpen

BTFL Living heeft 16 ruime, luxe suites en appartementen in het centrum van Antwerpen. Op nog geen 400 meter lopen sta je midden in het centrum van Antwerpen op de bekende Grote Markt van Antwerpen. Anders dan een hotel in Antwerpen heeft iedere suite en appartement van BTFL Living een eigen woon- en slaapgedeelte en is uitgerust met een eigen douche en toilet. 

De suites en appartementen zijn geschikt voor een romantisch nachtje Antwerpen of een overnachting in Antwerpen met vrienden en/of familie.

weekendje-weg-antwerpen
weekendje weg antwerpen met wellness

Wellness overnachting Antwerpen

Een luxe, ruime suite die BTFL Living aanbiedt is een wellness suite. Deze suite is uitgerust met een extra grote badkamer en een sauna. Deze suite is perfect voor een Wellness weekend Antwerpen met je partner of natuurlijk met een vriend(in). De Ripasso Suite is geschikt voor 2 personen.

Overnachting in het centrum van Antwerpen boeken?

Een overnachting in het centrum van Antwerpen? In een van de luxe, ruime suites en appartementen van BTFL Living staat garant voor een fantastische tijd in Antwerpen. Door de centrale ligging in het centrum van Antwerpen ben je hier aan het juiste adres. Benieuwd geworden naar de suites en appartementen en heb je zin om een Antwerpen overnachting te boeken? Bekijk dan het overzicht van onze suites en appartementen of neem contact op.

Ontdek hier ook onze zakelijke mogelijkheden!

Ons aanbod in Overnachten Antwerpen 

Boek één van onze luxe suites of appartementen in centrum Antwerpen.

accommodaties Overnachten Antwerpen