BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL
Ontdek AntwerpenAntwerpenAntwerpenAntwerpenAntwerpen
AntwerpenAntwerpenAntwerpenAntwerpenOntdek Antwerpen

Ontdek Antwerpen

Antwerpen, een bruisende stad, een uitdagende stad voor fijnproevers, designliefhebbers, welgestelde shoppers en zakenreizigers. Antwerpen, een bruisende stad, rijk aan diepgewortelde culturele en historische instellingen. Hoofdstad van avant-garde mode en het epicentrum van de wereldwijde diamanthandel. 

‘De Gulden Haze’ is ons monument in de historische binnenstad, gekenmerkt door een rijke geschiedenis, met de grootste zorg en liefdevol gerestaureerd.
‘De Gulden Haze’ werd in 1550 gebouwd door een wijnhandelaar en in 2020 door BTFL Living omgetoverd tot Beautiful Suites, alle vernoemd naar Italiaanse wijnen voor de ultieme ‘La Dolce Vita’ experience in Antwerpen. Voor het ultieme vakantiegevoel hoeft u niet ver te reizen. Kom gezellig samen met vrienden, familie of uw geliefde en geniet van een welverdiende citytrip.

Luxe appartement huren in Antwerpen

Overnachten in luxe suite of appartement, middenin het centrum van Antwerpen… wie wil dat nu niet? BTFL Living heeft in het liefdevol gerestaureerde monument ‘De Gulden Haze’ maar liefst 8 luxe accommodaties gerealiseerd. Waarom zou u toegeven op luxe en wooncomfort wanneer u op citytrip, weekendje weg of expatjaar bent? Juist wanneer u reist of tijdelijk ergens anders woont is het van belang dat u zich kunt ontspannen. En dat u zich thuis voelt.

Antwerpen
Antwerpen

Antwerpen verkennen? 
Wij kennen de stad als geen ander!

Antwerpen is een prachtige stad met een rijke historie. In het bruisende centrum kunt u volop genieten van het echte Bourgondische leven. Er zijn vele gezellige cafés en goede restaurants gevestigd. Daarnaast leent Antwerpen zich uitstekend voor een mooie stadswandeling, of een dagje shoppen. U kunt ook een van de vele musea bezoeken. Natuurlijk eindigt u de dag met een heerlijk Belgisch biertje, zalig zacht stoofvlees of een van de andere Belgische specialiteiten!

BTFL Living connects BTFL People

Boek nu uw luxe suite of appartement  en beleef de ‘Beautiful Living Experience’.

Wellness overnachting Antwerpen

Wilt u maximaal tot rust komen tijdens uw verblijf? Kijk dan ook eens naar onze Ripasso suite. Hier kunt u een ontspannende wellness overnachting met privé sauna beleven! Het is heerlijk om dat ertussenuit-gevoel te ervaren, samen met uw partner, vriend, vriendin of alleen. Antwerpen is een fijne plek waar altijd wat te doen is, en hoe lekker is het dan om na een drukke dag in de stad te ontspannen in een privé sauna? Tijdens een overnachting in onze Ripasso suite komt u volledig tot rust.

Ripasso Suite Antwerpen
Antwerpen

Luxe overnachting Antwerpen

De luxe van onze suites zit hem niet alleen in de voorzieningen, zoals de bedden, het sanitair en de rest van de inrichting. Het zijn juist de kleine details en de persoonlijke aandacht die uw verblijf bij BTLF Living bijzonder maken. Onze luxe appartementen in Antwerpen zitten boordevol kleine verrassingen in de vorm van interieurdetails en andere extraatjes. Bij binnenkomst ziet u meteen dat alles tiptop in orde is gemaakt voor uw verblijf. U voelt zich een echte VIP. En dat bent u natuurlijk ook.

Ons aanbod in Antwerpen 

Geniet optimaal van deze bijzondere trip en boek een van onze luxe appartementen in Antwerpen. De combinatie van unieke locaties, unieke panden en een sfeervolle inrichting maken uw BTLF Living verblijf tot een ware experience. In een van onze luxe appartementen zult u zich zeker thuis voelen dankzij de huiselijke inrichting. Bovendien hoeft u helemaal niets in te leveren op wooncomfort en luxe dankzij het hoogwaardige meubilair. Ieder luxe appartement is van vele gemakken voorzien.

Bekijk onze suites en appartementen:

accommodaties Antwerpen
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu