BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL

Vergaderruimte Antwerpen

Een vergaderruimte huren in Antwerpen?

Bent u op zoek naar de perfecte vergaderruimte in Antwerpen? ‘De Gulden Haze’ is ons monument in de historische binnenstad van Antwerpen, gekenmerkt door een rijke geschiedenis, in 2020 met de grootste zorg en liefdevol gerestaureerd door BTFL Living. Dit prachtige pand, nu omgetoverd tot 9 schitterende (business) suites, biedt een rijke geschiedenis en een perfecte setting voor diverse zakelijke gelegenheden.

Boek een Business suite of office in antwerpen

Centrale locatie

Gelegen in het centrum van Antwerpen, is ons monumentale pand gunstig bereikbaar voor zowel lokale als internationale gasten. Parkeergelegenheid bevindt zich op minder dan 5 minuten loopafstand en het centraal station bevindt zich op 2 kilometer afstand.

Door de fantastische locatie is BTFL Living een uitstekende plek voor workshops, vergaderingen, teambuilding, cursussen en zakelijke events.

BTFL Living vergaderruimte Antwerpen
Prosecco Office BTFL Living

Faciliteiten 

In onze business suites kunt u onbeperkt gebruik maken van koffie, thee en water. Wij kunnen tevens voorzien in catering, een zakelijke lunch of diner compleet naar uw wens.
Naast de vergaderruimtes bieden wij de mogelijk tot overnachten in één van onze luxe suites. Neem contact met ons op voor een volledig overzicht van al onze zakelijke mogelijkheden.
Zowel de zakelijke offices als de suites zijn uitgerust met uitstekende gratis wifi verbinding.

Zakelijke overnachting in het centrum van Antwerpen boeken?

Meeting of event in Antwerpen? In een van onze unieke, luxe en inspirerende suites kunt u comfortabel en in alle rust vergaderen. Ook zakelijke overnachtingen behoren tot onze mogelijkheden. Wilt u meer weten? Bekijk hier het overzicht van onze zakelijke offices en suites of neem contact met ons op.

Ontdek hier ook onze zakelijke mogelijkheden!

Ons aanbod in Vergaderruimte Antwerpen 

Boek één van onze luxe business suites of offices in centrum Antwerpen.

Boek een Business suite of office in antwerpen
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu