BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL

Weekendje weg Antwerpen

Op zoek naar een weekendje Antwerpen?

Antwerpen, een bruisende stad met een prachtig historisch centrum, is dé ideale stad voor een weekendje weg. Het is een stad met voor ieder wat wils! Mooie winkelstraten met een groot aanbod voor de shop-a-holic, diverse eetgelegenheden voor de foodies en talloze bezienswaardigheden voor de cultuurliefhebbers. BTFL Living heeft op loopafstand van het centrum prachtige, luxe suites/appartementen gerealiseerd voor een weekend weg in Antwerpen.

Boek een suite/appartement in antwerpen

Luxe suites in centrum Antwerpen

BTFL Living heeft 8 ruime, luxe suites/appartementen in het centrum van Antwerpen. Op nog geen 400 meter lopen sta je midden in het centrum van Antwerpen op de bekende Grote Markt van Antwerpen. Iedere suite heeft een eigen woon- en slaapgedeelte en is uitgerust met een eigen douche en toilet. De suites zijn geschikt voor een romantisch weekend Antwerpen of een weekend Antwerpen met vrienden en/of familie.

weekendje weg antwerpen pand btfl living
weekendje weg antwerpen met wellness

Wellness weekend Antwerpen

Een van de luxe, ruime suites/appartementen die BTFL Living aanbiedt is een wellness suite. Deze suite is uitgerust met een extra grote badkamer en een sauna. Deze suite is perfect voor een Wellness weekend Antwerpen met je partner of natuurlijk met een vriend. De Ripasso Suite is geschikt voor 2 personen.

Weekend Antwerpen boeken?

Een weekendje weg Antwerpen in een van de luxe, ruime suites/appartementen van BTFL Living staat gegarandeerd voor een ontspannen weekend weg. Door de centrale ligging in het centrum van Antwerpen ben je hier aan het juiste adres. Benieuwd geworden naar de suites en heb je zin om een weekend Antwerpen te boeken? Bekijk dan het overzicht van onze suites of neem contact op.

Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu