BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL
Brasschaat
BrasschaatBrasschaatBrasschaatBrasschaat

Ontdek Brasschaat

Brasschaat, een charmante mondaine gemeente in de luwte van Antwerpen. Het dorp in een oase van groen, heeft vele culinaire mogelijkheden en een divers winkelbestand.
Het park van Brasschaat is in 2009 erkend als erfgoedlandschap. Aan de schilderachtige vijver vindt u het 19de eeuwse Kasteel van Brasschaat. Op een boogscheut staat een ander kasteel, ‘Pendennis Castle’. BTFL Living ontvangt hier zijn gasten in ‘The Ultimate’, het mooiste appartement van dit unieke project. Het appartement is van alle mogelijke luxe voorzien en heeft een woonoppervlakte van 200 m² en terrassen rondom van 75 m².

De sfeer van het gerenoveerde kasteel en de moderne gebouwen in de parktuin vormen een uitdagende drie eenheid gecreëerd door het BTFL Living Team.

Luxe appartement huren in Brasschaat

BTFL Living biedt prachtige luxe appartementen in hartje Brasschaat. Deze accommodaties zijn zeer geschikt voor expats of shortterm stay (mensen die tijdelijke luxe woonruimte zoeken in verband met verhuizing, familiebezoek). Wilt u liever niet in de drukte van de stad zitten tijdens uw verblijf maar liever in het groen? Dan is Brasschaat de perfecte keuze.

Kiest u voor een suite of appartement van BTFL Living, dan kiest u voor stijl, comfort en luxe. Al onze accommodaties zijn modern, maar gezellig ingericht, zodat u zich meteen helemaal thuis zult voelen. Geniet van de ruime kamers en handige faciliteiten. Het draait namelijk allemaal om gemak, ontspanning en rust tijdens uw verblijf in Brasschaat.

Eropuit in Brasschaat? Wij weten de weg

Wilt u op pad in het prachtige Brasschaat? Wij vertellen u graag alles over de mooiste bezienswaardigheden die deze mooie plaats te bieden heeft. Brasschaat is omringd door prachtige natuurgebieden waar u kunt genieten van de frisse lucht. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen in bijvoorbeeld het Peerdsbos of de Kalmthoutse Heide. Dit zijn echte aanraders om eens te gaan kijken! Daarnaast is er in Brasschaat een indrukwekkend kasteel: het Kasteel van Brasschaat, met het aangrenzende Park van Brasschaat. U waant zich echt even terug in de tijd. Daarnaast is het ook heerlijk om de fiets te pakken en de Brasschaatse natuur te verkennen op twee wielen.

BTFL Living connects BTFL People

Boek nu uw luxe suite of appartement  en beleef de ‘Beautiful Living Experience’.

Ons aanbod in Brasschaat 

Geniet optimaal van deze bijzondere trip en boek een van onze luxe appartementen in Brasschaat. De combinatie van de unieke locatie, het historische pand en een sfeervolle inrichting maken uw BTLF Living verblijf tot een ware experience. In een van onze luxe appartementen zult u zich zeker thuis voelen dankzij de huiselijke inrichting. Bovendien hoeft u helemaal niets in te leveren op wooncomfort en luxe dankzij het hoogwaardige meubilair. Iedere luxe  suites of appartement is van alle gemakken voorzien.

Bekijk onze suites en appartementen:

accommodaties Brasschaat
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu