BTFL Living logoBTFL Living logo icon
NL
BTFL Living logo iconBTFL Living logo iconBTFL Living logo icon
NL

Bestemmingen

BTFL LIVING

In België is van alles te ontdekken, van prachtige natuur, tot een rijke cultuur met historische steden. Antwerpen is een bruisende stad, waar veel te ontdekken is en met leuke bezienswaardigheden. Hier kunt u gerust een heel weekend op uw gemak rondstruinen en alles bekijken. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het historisch centrum, of bij het prachtige centraal station. Ook de Antwerpse Zoo, de grote markt en het chocolademuseum zijn echte aanraders om te bezoeken.

Wilt u tijdens uw weekend in België echt even tot rust komen? Het rustieke Brasschaat heeft de mooiste natuurgebieden, waar u heerlijk kunt wandelen. Bezoek één van de forten of kastelen en waan uzelf in een hele andere wereld. In Brasschaat ontsnapt u aan de drukte van de stad. Uiteraard kunt u de stad altijd bezoeken, Antwerpen is gelukkig erg dichtbij, in een klein half uur staat u in het centrum.

Antwerpen

Onvergetelijke belevingen in Antwerpen!

Antwerpen, een bruisende stad, een uitdagende stad voor fijnproevers, designliefhebbers, welgestelde shoppers en zakenreizigers. Antwerpen, een bruisende stad, rijk aan diepgewortelde culturele en historische instellingen. Hoofdstad van avant-garde mode en het epicentrum van de wereldwijde diamanthandel.

‘De Gulden Haze’ is ons monument in de historische binnenstad, gekenmerkt door een rijke geschiedenis, met de grootste zorg en liefdevol gerestaureerd. ‘De Gulden Haze’ werd in 1550 gebouwd door een wijnhandelaar en in 2020 door BTFL Living omgetoverd tot Beautiful Suites, alle vernoemd naar Italiaanse wijnen voor de ultieme ‘La Dolce Vita’ experience in Antwerpen.

Voor het ultieme vakantiegevoel hoeft u niet ver te reizen. Kom gezellig samen met vrienden, familie of uw geliefde en geniet van een welverdiende citytrip.

Antwerpen

Brasschaat

Brasschaat, een charmante mondaine gemeente in de luwte van Antwerpen. Het dorp in een oase van groen, heeft vele culinaire mogelijkheden en een divers winkelbestand.
Het park van Brasschaat is in 2009 erkend als erfgoedlandschap. Aan de schilderachtige vijver vindt u het 19de eeuwse Kasteel van Brasschaat. Op een boogscheut staat een ander kasteel, ‘Pendennis Castle’. BTFL Living ontvangt hier zijn gasten in ‘The Ultimate’, het mooiste appartement van dit unieke project. Het appartement is van alle mogelijke luxe voorzien en heeft een woonoppervlakte van 200 m² en terrassen rondom van 75 m².

De sfeer van het gerenoveerde kasteel en de moderne gebouwen in de parktuin vormen een uitdagende drie eenheid gecreëerd door het BTFL Living Team.

Brasschaat
Brasschaat

BTFL Living connects BTFL People

Boek nu uw luxe suite of appartement  en beleef de ‘Beautiful Living Experience’.

Kunnen wij u helpen met reserveren?

Heeft u een vraag over het huren van een van onze suites, appartementen of zakelijke ruimtes? Of heeft u hulp nodig bij het vinden van de juiste accommodatie? 
Ons team helpt u graag om uw verblijf helemaal naar wens te maken. Vul hieronder uw gegevens in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Naam(Vereist)
Copyright © 2024 BTFL Living. Alle rechten voorbehouden.
Website: YZCommunicatie
credit cardgreen key logo btfl living
boek nu